Dnevni horoskop za 21. decembar

Dnevni horoskop za 21. decembar – Ovan zdrav kao dren, Bik pod stresom, Rak posvećen partneru, Lav u problemu, Vodolija bez energije

OVAN

Uspešno ćete ostvariti svoje planove i bićete zadovoljni ishodom događaja tokom današnjeg dana. Moguće je da vam se dopada osoba koja deluje hladno u komunikaciji sa vama. Nema problema sa zdravljem.

BIK

Ne treba vam sada nova poslovna promena. Ono što želite je stabilizacija. Umorni ste od osećaja neizvesnosti. Želite porodicu i brak ali niste zadovoljni odnosom koji imate sa partnerom. Smanjite stres.

BLIZANCI

Moguće je da niste spremni da se posvetite svom poslu onoliko koliko bi trebalo jet imate pad energije. Ukoliko ste slobodni možete da očekujete veoma povoljan dan za neko novo ljubavno poznanstvo. Povećajte unos vitamina.

RAK

Uspešni ste u svom poslu i spremni ste da ulažete još više truda kako bi ostvarili još bolje rezultate na ovom polju. Prija vam da se posvetite osobi koju volite i imate želju da sa njom budete češće zajedno. Dobro zdravlje.

LAV

Neke greške ponavljate i sami sebi dodatno komplikujete poslovnu situaciju. Pred vama je nepovoljan dan. Moguće je da vam voljena osoba pokazuje nezadovoljstvo i da ima dosta zamerki. Posetite lekara radi kontrole.

DEVICA

Nekada imate utisak da su sve važne obaveze samo vaša briga i da se svi drugi provlače na vaš račun. Niste zadovoljni i smatrate da je bolje da se raziđete. Veza vam je krenula u lošem pravcu. Manji problemi sa stomakom.

VAGA

Iako imate naporan tempo na poslovnom planu, ipak osećate da su neke stvari sada vredne vašeg truda. Partner pokazuje da mu je stalo do vas ali vama smeta njegova ljubomora. Mogući su manji problemi. Prolazan kašalj.

ŠKORPIJA

Očekuje vas prilika da dođete do napredovanja koje bi za vas moglo da bude veoma značajno. Priželjkujete nova dešavanja na ljubavnom polju i spremni ste da preuzmete inicijativu ka simpatiji. Pazite na svoje hormone.

STRELAC

Uporni ste i uradićete sve ono što je do vas kako biste ostvarili ciljeve koje ste sebi zacrtali za današnji dan. Sa voljenom osobom imate manje probleme u komunikaciji i dosta neslaganja. Pazite na svoju ishranu i navike.

JARAC

Nije vam povoljan dan pa su mogući manji gubici i ostale negativne promene. Nemojte da očekujete previše. Razočarenje kroz koje ste prošli treba da vas učini jačim. Vreme je da menjate očekivanja. Moguća je glavobolja.

VODOLIJA

Moguće je da imate pogrešan utisak o osobi sa kojom sarađujete na poslovnom polju. Svađe sa voljenom osobom vas sve više izbacuju iz takta. Pred vama je jako težak dan za komunikaciju i emocije. Moguć je pad energije.

RIBE

Nemojte da očekujete previše dobra dešavanja danas je vam sudbina nije baš naklonjena. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete da će vam se ukazati prilika za flert i početak nove veze. Skloni ste upalama.

Bujanovac
Njuz Network

Tema: Dnevni horoskop za 21. decembar

Učitavam...