Dnevni horoskop za 22. decembar

Dnevni horoskop za 22. decembar – Vodolija mora da pazi na zdravlje, Devica će imati bolju zaradu, Rak će imati svađu, Vaga ulazi u privatni biznis

OVAN

Očekuje vas komunikacija koja će vas odvesti do nove prilike za posao. Pogotovo je povoljan dan ako ste nezaposleni. Nije vam lako da prekinete odnos sa osobom sa kojom se dugo viđate. Problemi sa glavoboljom.

BIK

Motivacija vam više nije jača strana kada je u pitanju posao i imate utisak da su okolnosti sve gore postale. Teško vam je da pokažete otvoreno svoja osećanja jer se plašite da se druga strana ne oseća isto. Problemi zbog stresa.

BLIZANCI

Imaćete uspeh po pitanju novopokrenutog posla. Možete da očekujete odobravanje od strane okoline. Dopada vam se osoba koja će pokazati da nije ravnodušna. Uskoro vas očekuju nova dešavanja. Dobro se osećate.

RAK

Ukoliko ste imali neke nesuglasice sa šefovima, pred vama je faza u kojoj ćete biti zadovoljni rešenjima. Ukoliko vam se dopada osoba koja je rođena u nekom vazdušnom znaku, ućićete u vezu sa njom. Prilično ste ukočeni.

LAV

Moguće je da danas dolazi do manjih nesuglasica na poslu ali sve ćete veoma brzo uspeti da rešite. Uskoro ćete voljenoj osobi predložiti neke promene u vašoj vezi koje će ona veoma rado prihvatiti. Proverite krvnu sliku.

DEVICA

Očekuju vas pozitivne promene koje će vas dovesti do novih prilika za bolju zaradu. Ako želite da poboljšate odnos sa voljenom osobom moraćete malo više da se prilagođavate njenim potrebama. Posetite lekara.

VAGA

Pruža vam se prilika da pokrenete privatni biznis koji bi na duže staze mogao da vam bude veoma isplativ. Moguće je da ste ušli u dosadnu fazu sa voljenom osobom i da vam je potrebna neka promena. Respiratorne infekcije.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete poboljšanje materijalne situacije kroz neki posao koji ste u prošlosti pokrenuli. Voljena osoba pokazuje da ne zna kako da se ponaša prema vama, da ima razne sumnje. Povedite računa o ishrani.

STRELAC

Možete da očekujete pozitivan dan za poslovno polje. Sve vam teče veoma opušteno i zadovoljni ste. Privlači vas jedna osoba koja će na suptilan način pokazati da nije sasvim ravnodušna prema vama. Pr oblemi sa hormonima.

JARAC

Postepeno napredujete na hijerarhijskoj lestvici i čvrsto verujete u to da ćete doći do samog vrha. Blaga distanca između vas i voljene osobe može da se prevaziđe ako na vreme budete reagovali. Imunitet vam je oslabljen.

VODOLIJA

Smatrate protivnicima sve one koji nisu uz vas. Vrlo ste odsečni u poslovnoj komunikaciji i znate šta želite. Veoma je povoljan dan za flert i poznanstva. Mogući su problemi sa pritiskom. Pazite na srce.

RIBE

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete jako dobru fazu za nove prilive novca. Situacija na ljubavnom planu može da bude veoma promenljiva a vi samo čeznete za stabilnošću. Osetljiv predeo grudnog koša.

Bujanovac
Njuz Network

Dnevni horoskop za 22. decembar

Učitavam...