Dnevni horoskop za 25. decembar

Dnevni horoskop za 25. decembar – Ovan iskren, Bik u svađi, Blizanci bez obaveza, Rak zabrinut zbog posla, Devica bolesna, Vaga nema problema

OVAN

Ostaje vam dosta slobodnog vremena nakon što obavite sve poslove koje imate. Današnji dan ćete iskoristiti za odmor. Imate prijateljski odnos sa partnerom i znate da uvek možete biti iskreni. Imate sasvim dovoljno energije.

BIK

Pred vama je povoljan period da stavite tačku na neki posao koji ste konačno priveli svom kraju. Komunikacija sa voljenom osobom tokom današnjeg dana može da bude vaša problematična tačka. Moguća je manja ukočenost.

BLIZANCI

Očekuje vas putovanje na kojem ćete postići nove poslovne dogovore. Pred vama je generalno povoljan dan. Prija vam da neko vreme budete slobodni i da nemate obavezu na emotivnom polju. Zdravlje vam je solidno sasvim.

RAK

Niste zabrinuti za poslovnu situaciju iako ona nije idealna. Spremni ste da date sve od sebe da probleme rešite. Moguće je da se dvoumite oko nekih odluka na ljubavnom planu. Malo ste osetljiviji danas i podložni problemima.

LAV

Očekuje vas preokret na poslovnom polju. Dosta toga sada neće biti onako kako ste se nadali. Budite spremni na iznenađenja. Partner vam je posvećen i lepo vam je kada ste zajedno. Dobro se osećate u svojoj koži.

DEVICA

Imate neke sitne obaveze na polju posla ali kada to budete završili ostaće vam dosta slobodnog vremena. Moguće je da niste spremni za ljubavne promene iako više niste srećni pored partnera. Manji pad imuniteta.

VAGA

Faktor sreće vam je naklonjen i možete da očekujete pozitivna dešavanja na poslovnom polju danas. Uživate u pažnji koju vam poklanja novi udvarač i dobro se osećate zbog toga. Odlično se osećate i nemate zdravstvene probleme.

ŠKORPIJA

Privatni posao ide u jako dobrom smeru i zadovoljni ste. Finansije su vam stabilne a to vam je svakako najvažnije. Možete da očekujete nova dešavanja sa osobom koju već poznajete. Prevazilazite neke probleme.

STRELAC

Zadovoljni ste onim što ste do sada uspeli da postignete na polju posla i spremni ste da se sada malo odmorite od svega. Volite svog partnera i lepo vam je kada ste zajedno, uživate u svakom trenutku. Zdravlje je odlično.

JARAC

Imate velike planove ali vam je potrebno mnogo vremena kako biste uspeli da ih zaista realizujete. Stabilna ljubavna veza vam uskoro dolazi. Možete da očekujete da ćete imati nova dešavanja. Ne očekuju vas bilo kakve brige!

VODOLIJA

Ne opterećujete se velikim planovima tokom današnjeg dana jer vam je važno da rešite i neke sitne obaveze. Moguće je da ste zbunjeni i da ni sami niste sigurni šta tačno želite kada je u pitanju ljubavi. Izbegavajte alkohol.

RIBE

Očekuje vas jako dobar dan tokom kojeg nećete imati nikakve brige vezane za poslovno polje. Još uvek niste spremni da otvoreno pokažete svoja osećanja simpatiji jer vam je potrebno neko vreme da se ohrabrite. Opuštajte se i odmarajte.

Bujanovac
Njuz Network

Dnevni horoskop za 25. decembar

Učitavam...