Dnevni horoskop za 28. decembar

Dnevni horoskop za 28. decembar – Ovan spreman za promene, Bik rešava probleme, Rak pati od nesanice, Lav rešava dilemu, Vaga osetljiva

OVAN

Današnji poslovni sastanak može da odluči vašu budućnost na trenutnom poslu. Budite spremni na promene. Danas ćete odlučiti da otvorenije priđete jednoj mlađoj osobi koja je privuka vašu pažnju. Dobro se osećate.

BIK

Ako osećate da neke situacije na vašem poslu nisu razrešene, vreme je da im se posvetite. Danas je odličan dan za to. Vaša visoka očekivanja su vas opet dovela do razočarenja. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom.

BLIZANCI

Poslovna situacija vam se sve više komplikuje, ali njeno razrešenje je danas na vama. Razmišljajte u napred pri donošenju odluka. Sa voljenom osobom gradite jako romantičnu vezu. Moguća je vrtoglavica.

RAK

Ne posvećujte se ostvarivanju novih planova dok ne razrešite stare probleme. Ako se previše zaletite čekaju vas novi problemi. Danas ćete imati zanimljiv razgovor sa osobom sa kojom imate čudan odnos. Problemi sa nesanicom.

LAV

Poslovno stanje vam je nejasno i vi sami niste sigurni u vezi mnogih stvari. Posvetite se rešavanju svojih dilema. Ne pokazujete interesovanje za osobu koja uporno pokušava da vam se približi. Hronični problemi vas muče.

DEVICA

Sve što danas uradite će imati dugoročne posledice po vaš posao. Dajte sve od sebe da se kasnije ne biste kajali. Ne ispunjavate očekivanja voljene osobe i ona je sve nezadovoljnija. Ukočeni ste i prijala bi vam masaža.

VAGA

Doći će do promena u vašem kolektivu koje prete da ugroze vašu poziciju. Dvoumite se oko toga kako da se postavite. Niste ni svesni koliko vaši postupci utiču na voljenu osobu i njene emocije prema vama. Kičma vam je osetljiva.

ŠKORPIJA

Današnji dan je izuzetno povoljan za pokretanje novih projekata, ostvarivanje novih saradnji i donošenje presudnih odluka. Zaokupljeni ste zanimljivom avanturom koja vam se nudi. Ne bi trebalo da bude problema.

STRELAC

Pred vama je pozitivan dan bez prepreka i stresa po pitanju posla. Znate da je vaša situacija potpuno stabilna. Jasno vam je da sadašnja veza nikuda ne vodi. Razmišljate o najboljem načinu da je prekinete. Izbegavajte poroke.

JARAC

Danas je povoljan dan za promenu posla ili započinjanje radnog odnosa za one koji traže posao. Budite pozitivni! Očekuje vas početak veze sa osobom rođenom u znaku Bika koja vam potpuno odgovara. Dobro se osećate.

VODOLIJA

Pred vama je dan sa više obaveza nego obično, što vas neverovatno opterećuje. Spremite se za stresan dan. Doći će do zanimljivog poznanstva koje puno obećava sa osobom koja je povezana sa poslom. Ne osećate se baš dobro.

RIBE

Danas ćete imati sreće u svemu što pokušate na poslovnom planu. Vi sami ste jako pozitivni i raspoženi. Imate sreće na ljubavnom polju. Osoba koja vam se dopada konačno počinje da uzvraća. Preporučuje se bavljenje sportom.

Bujanovac
Njuz Network

Dnevni horoskop za 28. decembar

Učitavam...