Dnevni horoskop za 3. februar

Dnevni horoskop za 3. februar – Strelac mora da pije više vode, Vodolija pati od alergije, Škorpiji potreban odmor, Bik ima dilemu po pitanju ljubavi

OVAN

Potrudite se da obaveze završite onda kada ste obećali. Nije vreme da izbegavate svoje poslove. Veoma brzo ćete ostvariti novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da joj je iskreno stalo do vas. Manji pad energije je moguć danas.

BIK

Vredno radite i važno vam je da na ovom polju dođete do ostvarenja svojih želja i ambicija. Posvećeni ste poslu maksimalno. Nemate dileme po pitanju svojih želja na ljubavnom planu. Menjajte stresan način života.

BLIZANCI

Rešavate probleme koji nisu nastali vašom već tuđom krivicom. Nepravda vas pogađa. Moguće je da imate udvarača koji se jako trudi oko vas ali vi jednostavno za njega niste mnogo zainteresovani. Prija vam meditacija.

RAK

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati pozitivne okolnosti i da će vam se ukazati faktor sreće. Pred vama su lepe promene kada je u pitanju ljubav. Partner vam sprema iznenađenje. Odlično se osećate!

LAV

Izuzetno povoljan dan za poslovne promene vas očekuje. Situacija može da ispadne i bolje od onoga što mislite. Imate jako dobar odnos sa voljenom osobom. Dobro se osećate kada ste zajedno. Zdravlje je dobro.

DEVICA

Ukoliko budete planirali poslovno putovanje možete da očekujete da će ono biti jako dobro za vas. Možete imati jako zanimljiv odnos sa osobom sa kojom flertujete već neko vreme. Puni ste energije i prija vam aktivnost.

VAGA

Dolazi vam poboljšanje kada je u pitanju polje finansija. Spremite se da napravite neke važne promene. Dobijate pažnju od osobe do koje vam je stalo i nadate se da ćete uskoro ući u vezu. Poboljšanje na polju zdravlja.

ŠKORPIJA

Imate priliku da pokažete koliko ste posvećeni svojim obavezama. Nadređeni će umeti da cene vaš trud. Prepuštate se svojim osećanjima i uživate u lepim trenucima sa voljenom osobom. Potreban vam je odmor.

STRELAC

Bićete sasvim rasterećeni i bez većih obaveza tokom današnjeg dana. Ne biste trebali da budete zabrinuti. Moguće je da odnos sa vašim partnerom nije dobar i da je potrebno da neke stvari menjate. Prijaće vam da unosite više vode.

JARAC

Rešili ste da svoje poslove držite u tajnosti još neko vreme. Ne želite da vam tuđa radoznalost sve pokvari. Moguće je da odnos sa voljenom osobom ulazi u fazu u kojoj su česte svađe i velika tenzija. Potreban vam je odmor.

VODOLIJA

Moguće je da niste dobro organizovani i da vam je jako teško da sve obaveze koje imate ostvarite u jednom danu. Partner nema dovoljno poverenja u vas, svađe postaju svakodnevne. Alergijske reakcije.

RIBE

Ako želite da budete poštovani na polju posla, morate da pokažete da isto to poštovanje umete da pokažete prema drugima. Ne prija vam ljubomora koju pokazuje vaš partner i udaljavate se od njega. Poradite na boljoj ishrani.


Bujanovac
Njuz Network

Dnevni horoskop za 3. februar

Učitavam...